juni 2, 2019

Luftballong – Göteborg


Ta chansen att flyga luftballong över Göteborg i sommar, en möjlighet att kanske få se Avenyn, Liseberg, Linnéstaden, hamnen och Feskekôrka från ovan. I samma stund ni lämnar marken, möts ni av en vindstilla tillvaro i ballongkorgen. Att långsamt och ljudlöst segla fram genom himlen har attraherat människor sedan slutet av 1700-talet.

Nedan presenterar vi prisvärda upplevelsepaket för den som önskar sväva fram över Göteborg i en luftballong. Tänk också på att ett presentkort på luftballong kan bli den ultimata gåvan till studenten, bröllopsparet eller jubilaren.

Boka biljett

Två prisvärda paket för att flyga luftballong i Göteborg

Luftballong de Lux (för en person)

  • Paketet Luftballong de Lux inleds med en träff med den skicklige och erfarna piloten, och tillsammans med honom eller henne får man delta i förberedelserna för ballongfärden.
  • Ungefär en timme tillbringas sedan uppe i luften, på upp mot 1000 meters höjd. Njut av de stora sinnesintrycken och den tyngdlösa känslan. Ta chansen att fotografera Göteborgs kända vyer, så som kanske Frölunda, Kortedala eller Göteborgs centrum från ovan.
  • När ballongen landat får man möjlighet att hjälpa ballongpersonalen att packa ner ballongen.
  • Fylld av den storslagna upplevelsen är det en välkomnande avslutning när man tar emot diplom och samtidigt döps enligt hundraåriga ballongfärdstraditioner. Njut av ett välförtjänt glas bubbel eller alkoholfritt alternativ.

Beställ presentkort som kan utnyttjas inom 3 år – Till dig själv eller som present. 45 dagars öppet köp och ångerrätt.

Ballongflygning för en person  Flyga luftballong för två

Bra att veta inför ballongfärden

Kom ihåg att ta med dig varma kläder och glöm inte kameran. Det kan vara skönt att ha med en mössa, keps eller hatt då brännaren ibland kan vara intensiv. Tänk också på att såväl start- som landningsplats kan vara lerig, så välj gärna bekväma och oömma kläder.

Flera ballongturer tillåter barn och ungdomar under 18 år, om de reser i sällskap med vuxen eller har ett skriftligt medgivande från målsman. En minimilängd på resenären är ofta fastställt till 140cm.

För att ballongfärden ska kunna utföras så måste man ha vädret på sin sida. I ostabilt väder tillåts inte ballongflygning på grund av säkerhetsskäl. Skulle ballongfärden tvingas ställas in på grund av vädret, så bokar man om tiden till ett nytt datum.

Ballongfärder är vanligtvis tillgängliga Maj-September.

KÖP PRESENTKORT HÄR 

Per person 2499:-

Trygghet Upplevelse