Himmelsk Weekend i Stockholm

himmelsk weekend stockholm

Stockholm har ett enormt utbud av både aktiviteter, boenden och restauranger och det kan vara lurigt att välja rätt. Varför inte satsa på en himmelsk temahelg med höga utsikter och luftballong nästa gång du planerar att besöka huvudstaden?

Bo med panoramautsikt, ta en magisk tur i luftballong och avsluta dagen med en magnifik middag i det blå. Stockholm är en otroligt vacker stad och väl värd att beskåda även från ovan. Se när solen möter havet i en vacker solnedgång och beskåda kontrasterna mellan gamla och moderna byggnader. För den som fascineras av utsikt och höga höjder finns många alternativ att välja mellan.

Hotell med takterrass och panoramautsikt

Stockholm har ett stort utbud av hotell, både centralt och en bit utanför. För den som vill bo mitt i stan och med en extra upplevelse av utsikt och med tillgång till bekvämligheter så som utomhuspool och wellnessavdelning finns Downtown Camper by Scandic att tillgå.

Hotellet är lyxigt inrett i ett tema som andas natur och friluftsliv och hotellets takterrass bjuder på panoramautsikt över Stockholms vackra silhuett. Här kan du njuta av ett varmt bubbelbad och ett par drinkar medans solen går ner bakom husen.Till centralstationen är det ungefär 7 minuters promenadavstånd så det är enkelt att ta sig runt i alla delar av staden.

Boka ett rum: Till bokning av Downtown Camper

Andra förslag: Se andra centrala hotell i Stockholm här 

Stockholm från ovan i luftballong

Att flyga luftballong är en otroligt häftig upplevelse och en perfekt dagsaktivitet för den som vill njuta till fullo av himlens magi. Hela upplevelsen tar ungefär fyra timmar, varav en timme spenderas i luften med majestätisk utsikt över Stockholm.

Tillsammans med en erfaren pilot färdas sällskapet i tystnad över takåsar och stadens kyrktorn, efter en noggrann säkerhetsgenomgång och information om hur flygningen kommer gå till. Flygturen sker på upp till 1000 meter över marken och blir garanterat ett minne för livet.

Köp presentkort för två på ballongflygning över Stockholm

Andra förslag: Se andra upplevelser på Upplevelse.com

Middag 104 meter ovan mark

Varför inte avsluta dagen på hög höjd? Längst upp i Skrapan på Södermalm, i byggnadens 26e våning, finner man Restaurang Himlen som serverar maträtter i både klassisk och modern tappning. Njut av vällagad mat eller ett glas bubbel till en av Stockholms vackraste vyer.

Vill man hellre avsluta dagen på fast mark finns det mängder av restauranger i centrala Stockholm, alltifrån lyx till budget att välja mellan.

Boka bord på restaurang Himlen här