maj 26, 2022

Flyga flygplan själv

flyga flygplan själv

Delta i en unik upplevelse där du får flyga ett flygplan själv – med hjälp av en medpilot.

  • Light – Medium eller Heavy – Flygpaket
  • Köps som presentkort
  • Ca 40 minuter flygtid
Se alla paket hos Flygupplevelser.se

Upplevelsen ”Flyga flygplan” finns tillgängliga i Stockholm, Västerås, Malmö, Göteborg, Kristianstad och Ronneby.

Upplevelsen köps som presentkort att nyttja själv eller ge bort till någon annan och bokningen görs enkelt på nätet. En rolig och minnesvärd tur, som tillskillnad från luftballongsturer, finns tillgänglig året runt.

Prova att flyga flygplan

Flygtur Light

Flygtur Light har en total tidsåtgång på ca 90 minuter, varav ca 40 av dessa spenderas i planet på högre höjder. Väl i luften får deltagaren själv hjälpa till att ”spaka” och manövrera planet om så önskas. Utöver det erbjuds även storslagna vyer över den stad som flygningen utförs i. Övrig tid av upplevelsen ägnas åt förberedelser, genomgång och eventuell fotografering.

2290 kr

Beställ här

LIGHT flygpaket

Flygtur Medium

Flygtur medium har samma upplägg som flygtur light men har en total tidsåtgång på ca 100 minuter. Av dessa spenderas en dryg timme i luften och även här får deltagaren prova på att själv styra och manövrera planet. Under 60 minuter i luften erbjuds många vackra vyer från olika vinklar över den valda staden, som garanterat ger minnen för livet.

Den övriga tiden av upplevelsen går även här åt till förberedelser, säkerhetsgenomgång samt eventuell fotografering.

3990:-

Beställ här

heavy flygpaket

Flygtur Heavy

Flygtur Heavy passar den som fascineras av pilotyrket och kanske även för den som lockas av att själv utbilda sig till just pilot. Denna upplevelse har en total tidsåtgång på ca 120 minuter, varav ungefär 40 av dessa är flygtid.

All övrig tid spenderas givetvis också åt och i flygplan på ett eller annat sätt. Deltagaren får till exempel prova att sitta i planets förarsäte och ta del av det avancerade system som liknar det som finns i vanliga passagerarplan – till exempel Boeing och Airbus.

Utöver det ges en grundlig genomgång av planet och dess grunder.

4999 kr

Beställ här

Köps som presentkort

Samtliga av flygturerna köps som presentkort – att utnyttja själv eller att ge bort till någon annan. Bokningen görs sedan direkt på nätet, med hjälp av det värdebevis som skickas ut i samband med bokningen. Värdebeviset kan fås både fysiskt och digitalt – det fysiska skickas med post och anländer inom 1-5 arbetsdagar och det digitala, som skickas via mail, kommer samma dag.

FAQ

Finns det någon åldersgräns för att provflyga flygplan?

Ja, åldersgränsen för att delta är 14 år.

Är deltagarna försäkrade under upplevelsen?

Ja.

Vad händer om vädret är dåligt?

Om vädret är så dåligt att det inte är lämpligt att genomföra en flygning meddelas deltagaren i god tid i förväg. Upplevelsen får då bokas om till ett annat tillfälle.