maj 26, 2022

Flyga flygplan själv

flyga flygplan själv

Delta i en unik upplevelse där du får flyga ett flygplan själv – med hjälp av en medpilot.

  • Light – Medium Flygpaket
  • Köps som presentkort
  • Ca 40 minuter flygtid
Se alla paket hos Flygupplevelser.se

Upplevelsen ”Flyga flygplan” finns tillgängliga i Stockholm Bromma samt  Västerås.

Upplevelsen köps som presentkort att nyttja själv eller ge bort till någon annan och bokningen görs enkelt på nätet. En rolig och minnesvärd tur, som tillskillnad från luftballongsturer, finns tillgänglig året runt.

Prova att flyga flygplan

Flygtur Light

Flygtur Light har en total tidsåtgång på ca 90 minuter, varav ca 40 av dessa spenderas i planet på högre höjder. Väl i luften får deltagaren själv hjälpa till att ”spaka” och manövrera planet om så önskas.

Utöver det erbjuds även storslagna vyer över den stad som flygningen utförs i. Övrig tid av upplevelsen ägnas åt förberedelser, genomgång och eventuell fotografering.

3490 kr

Beställ här

LIGHT flygpaket

Flygtur Medium

Flygtur medium har samma upplägg som flygtur light men har en total tidsåtgång på ca 100 minuter. Av dessa spenderas en dryg timme i luften och även här får deltagaren prova på att själv styra och manövrera planet.

Under 60 minuter i luften erbjuds många vackra vyer från olika vinklar över den valda staden, som garanterat ger minnen för livet.

Den övriga tiden av upplevelsen går även här åt till förberedelser, säkerhetsgenomgång samt eventuell fotografering.

4490:-

Beställ här

Flygsimulator Boing 737

Stanna kvar på marken – men upplev känslan ändå!

Flyg en Boing 737 simulator under 60 minuter och upplev hur det är att flyga ett av de mest klassiska passagerarflygplanen. 

2990:-

Beställ här

Köps som presentkort

Samtliga av flygturerna köps som presentkort – att utnyttja själv eller att ge bort till någon annan. Bokningen görs sedan direkt på nätet, med hjälp av det värdebevis som skickas ut i samband med bokningen. Värdebeviset kan fås både fysiskt och digitalt – det fysiska skickas med post och anländer inom 1-5 arbetsdagar och det digitala, som skickas via mail, kommer samma dag.

FAQ

Finns det någon åldersgräns för att provflyga flygplan?

Ja, åldersgränsen för att delta är 14 år.

Är deltagarna försäkrade under upplevelsen?

Ja.

Vad händer om vädret är dåligt?

Om vädret är så dåligt att det inte är lämpligt att genomföra en flygning meddelas deltagaren i god tid i förväg. Upplevelsen får då bokas om till ett annat tillfälle.