Flyga luftballong för två

luftballong för två bild

Att flyga luftballong är en minst sagt annorlunda och häftig upplevelse. Att dessutom göra det tillsammans med någon gör det extra speciellt. Luftballong för två ger en minnesvärd flygtur på drygt en timme, samt flera andra spännande moment.

  • En timme i luften
  • Traditionsenlig dopceremoni
  • Presentkort med tre års giltighetstid
  • 4995:-

Boka biljett

Mer om upplevelsen

Luftballong för två är en spännande upplevelse som bjuder på både hisnande höjder och magi.

Efter ett välkomnande från piloten ges en säkerhetsgenomgång innan man tillsammans hjälps åt med att förbereda ballongen inför avfärd. Därefter tar man plats i korgen och stiger sakta mot himlen. Ni når höjder så högt som 1000 meter, där slående utsikt utlovas, oavsett stad.

Drygt en timme spenderas ovan trädtoppar och takåsar innan det är dags att gå ner för en mjuk och behaglig landning. Väl på marken hjälps man återigen åt att packa ihop ballongen och sedan genomförs en traditionsenlig dopceremoni. Ett glas med bubbel eller alkoholfri dryck ingår, och på vissa orter även picknick.

Räkna med att avsätta drygt 4–5 timmar för hela upplevelsen.

Flyga luftballong för två

Bra att veta

  • Rekommenderad klädsel är oömma och varma kläder och skor. Ha gärna med en hatt eller keps för att skydda huvudet från den varma brännaren.
  • Barn under 18 är flyger i endast i sällskap av en vuxen, alternativt krävs ett skriftligt medgivande från målsman. Längd på minst 140 cm är dock ett krav.
  • Upplevelsen köps som presentkort men tre års giltighetstid. 45 dagars öppet köp gäller. Priset är 4995 kronor och avser då två personer.
  • Gravida eller personer med hjärtproblem bör inte delta.

Boka biljett

Tillgänglighet

Luftballong för två finns tillgänglig från maj till september men kan ställas in med kort varsel på grund av dåligt väder.

Tillgängliga orter är Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Jönköping, Linköping, Gränna, Brålanda, Fägerlanda och Orust.