januari 18, 2021

Flyga luftballong Helsingborg

Helsingborg - Flyga luftballongFlyg luftballong över Helsingborg och njut utav av de vackra vyerna. Avsluta flygturen med ett traditionsenligt champangedop efter ni landat. Ge bort ett presentkort på upplevelsen – eller ge det till dig själv!

  • 2 489 kr per person
  • 4 – 5 timmar varav 1h flygning över Helsingborg
  • Flygturen kan göras från maj till september
  • Champangedop
Beställ här

Flyga luftballong – Så går det till:

Säkerheten först

Dagen börjar med en säkerhetsgenomgång av de säkerhetsregler som ska följas. Ni förbereder er för avfärd genom att packa och sätta upp ballongen. Väl samlade i korgen tar det bara några minuter innan ni sakta stiger upp i skyn.

Flygtur i luftballong över Helsingborg

Strax innan timmen är slagen börjar piloten leta efter en passande landningsplats och påbörjar nedstigningen. Då luftballongen styrs av vinden kan tiden för flygturen variera, likaså landningsplatsen. Väl på marken finns möjlighet att hjälpa till vid nedpackningen av luftballongen samt att ta emot ett fint diplom.

Traditionsenligt champangedop

Upplevelsen avslutas med ett champangedop där ni bjuds på ett glas mousserande, med eller utan alkohol. Ni får möjligheten att reflektera över vad ni precis varit med om och fira den speciella upplevelsen.

Tänk på det här:

Det finns några saker att tänka på innan du hoppar i korgen.

  • Bekväma kläder och skor
  • Något att ha på huvudet – värmen från lågan ovanför kan bli varm.
  • Minst 140cm lång och över 12år. Gravida och personer med hjärtproblem rekommenderas inte heller att följa med.

Då upplevelsen är väderberoende kan den ställas in med kort varsel. I detta fall får nytt datum gratis bokas.

Presentkort

Önskar du ge bort ett presentkort på upplevelsen? Det är en uppskattad gåva som passar de allra flesta över 12 år. Presentkortet är enkelt att ge bort – välj om du vill få det direkt till din e-post eller med postleverans. Vid postleverans får du presentkortet i en fin ask.

  • 3 års giltighetstid
  • 3 års bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
Beställ här

FAQ

Är jag försäkrad när jag flyger luftballong?

Ja, passagerarna är vanligen försäkrade via arrangörens försäkringsbolag under upplevelsen.

Hur lång tid har jag på mig att boka in en ny tur om den jag är inbokad på blir inställd?

Du har normalt sett ett år på dig att boka in en ny tur, från det datumet som den bokade turen skulle ha ägt rum. Kontakta arrangören vid frågor och funderingar kring bokning och ombokning.

Vad menas med att presentkortet har bytesrätt?

Bytesrätten för presentkortet kan utnyttjas om mottagaren av kortet inte kan eller vill flyga luftballong. Då kan en annan upplevelse från utbudet hos Upplevelse.com väljas i stället. Tänk dock på att användaren betalar eventuell mellanskillnad, om en dyrare upplevelse bokas.