augusti 20, 2021

Flyga Luftballong i Halmstad

halmstad - Flyga luftballongFlyg luftballong över Halmstad och upplev staden från en ny vinkel En ballongtur bjuder både på hisnande vyer och en härlig upplevelse på samma gång och blir garanterat ett minne för livet.

  • 2 489kr/per person
  • Flygturen varar i ca en timme, totalt varar upplevelsen mellan 4 – 5 timmar.
  • Luftballongsfärden genomför mellan maj till september
Beställ här

Luftballong över Halmstad

Att flyga luftballong över Halmstad är en upplevelse utöver det vanliga. Tyst svävar man över takåsar, fält och vattendrag med en magnifik utsikt åt alla håll. Innan det bär i väg mot skyn hälsas man välkomma av piloten, som också passar på att gå igenom dom säkerhetsrutiner som finns. Därefter får man som deltagare hjälpa till att förbereda ballongen om man vill, innan det är dags att ta plats i korgen.

Luftfärden varar i ca 60 minuter och ballongen kan nå höjer på upp till 500 meter ovan mark! Här finns möjlighet att ta vackra bilder eller bara njuta av den stillsamma turen.

När tiden har passerat är det dags att gå ned för landning. Väl åter på fast mark får man återigen, om man vill, hjälpa till att packa ihop ballongen. Därefter följer en traditionsenlig dopceremoni, där samtliga passagerare i ballongen döps efter landningsplatsen. Man skålar med ett glas bubbel eller alkoholfritt alternativ innan upplevelsen avslutas.

Bra att veta inför luftballongsfärden

  • Bär oömma kläder och skor – Start, – och landningsplatser kan vara blöta och leriga så det är bra att bära kläder som man inte är så rädd om.
  • Ta med en huvudbonad – Ballongens brännare kan stundtals ge ifrån sig en intensiv värme, så det kan vara skönt med en keps, hatt eller liknande som skyddar huvudet.
  • Väderberoende upplevelse – Att flyga luftballong är väderberoende och upplevelsen kan ställas in med kort varsel, för allas säkerhet.
  • Ålders-, och längdkrav – För att delta i en luftballongsflygning måste man vara minst 12 år gammal, samt vara över 140 cm lång.
  • Tillgänglighet – Upplevelsen finns tillgänglig från maj till september.

Turen köps som presentkort

Luftballongsflygningen i Halmstad köps som presentkort med 3 års giltighetstid, 3 års bytesrätt och 45 dagars öppet köp. Leverans sker via e-post inom 5 minuter eller via posten inom 1–4 arbetsdagar. Vid postleverans kommer kortet fint förpackat i en presentask.

Kortet går att utnyttja i andra städer, så som Stockholm, Göteborg och Malmö. Skulle mottagaren av presentkortet lida av höjdskräck eller av någon annan anledning inte vill ge sig upp i ballongen kan man även byta presentkortet mot en annan upplevelse från Upplevelse.com. Kontakta kundtjänst vid byten eller andra funderingar.

Vi kan inte svara på frågor om lediga dagar eller tider då vi enbart marknadsför presentkortet. På presentkortet finns instruktioner kring kontaktuppgifter och bokning av turer.

FAQ

Finns det personer som inte bör / kan flyga luftballong?

Ja, personer med allvarliga hjärtproblem samt gravida personer rekommenderas att inte flyga luftballong. Då det inte är möjligt att ta med en rullstol ombord är upplevelsen dessvärre inte tillgänglig för rullstolsburna personer.

Hur tar jag mig till och från upplevelsen?

Transport till upplevelsen ingår i vissa städer men vanligast är att deltagarna från att ordna med det på egen hand. Tänk på att start- och landningsplats inte är på samma ställe – det kan vara bra att ha en chaufför redo när upplevelsen är slut.

Går det att ge bort en luftballongstur till någon annan?

Ja, en luftballongstur är en utmärkt present. Det går till och med att få presentkortet levererat till en valfri mottagare, genom att fylla i dennes e-post eller postadress i samband med beställningen.