augusti 20, 2021

Flyga Luftballong i Halmstad

 

Flyg luftballong över Halmstad och upplev staden från en ny vinkel En ballongtur bjuder både på hisnande vyer och en härlig upplevelse på samma gång och blir garanterat ett minne för livet.

  • 2 195kr/per person
  • Flygturen varar i ca en timme, totalt varar upplevelsen mellan 4 – 5 timmar.
  • Luftballongsfärden genomför mellan maj till september
Beställ här

Luftballong över Halmstad

Att flyga luftballong över Halmstad är en upplevelse utöver det vanliga. Tyst svävar man över takåsar, fält och vattendrag med en magnifik utsikt åt alla håll. Innan det bär i väg mot skyn hälsas man välkomma av piloten, som också passar på att gå igenom dom säkerhetsrutiner som finns. Därefter får man som deltagare hjälpa till att förbereda ballongen om man vill, innan det är dags att ta plats i korgen.

Luftfärden varar i ca 60 minuter och ballongen kan nå höjer på upp till 1000 meter ovan mark! Här finns möjlighet att ta vackra bilder eller bara njuta av den stillsamma turen.

När tiden har passerat är det dags att gå ned för landning. Väl åter på fast mark får man återigen, om man vill, hjälpa till att packa ihop ballongen. Därefter följer en traditionsenlig dopceremoni, där samtliga passagerare i ballongen döps efter landningsplatsen. Man skålar med ett glas bubbel eller alkoholfritt alternativ innan upplevelsen avslutas.

Bra att veta inför luftballongsfärden

  • Bär oömma kläder och skor – Start, – och landningsplatser kan vara blöta och leriga så det är bra att bära kläder som man inte är så rädd om.
  • Ta med en huvudbonad – Ballongens brännare kan stundtals ge ifrån sig en intensiv värme, så det kan vara skönt med en keps, hatt eller liknande som skyddar huvudet.
  • Väderberoende upplevelse – Att flyga luftballong är väderberoende och upplevelsen kan ställas in med kort varsel, för allas säkerhet.
  • Ålders-, och längdkrav – För att delta i en luftballongsflygning måste man vara minst 12 år gammal, samt vara över 140 cm lång.
  • Tillgänglighet – Upplevelsen finns tillgänglig från maj till september.

Kan bytas

Luftballongsflygningen i Halmstad köps som presentkort men gör att utnyttja i andra städer, så som Stockholm, Göteborg och Malmö. Skulle mottagaren av presentkortet lida av höjdskräck eller av någon annan anledning inte vill ge sig upp i ballongen kan man även byta presentkortet mot en annan upplevelse från Upplevelse.com. Kontakta kundtjänst vid byten eller andra funderingar.