januari 22, 2021

Flyga luftballong Lidköping

LIDKÖPING - Flyga luftballongFölj med på en rofylld luftballongsgtur med utsikt över vackra Lidköping. Väl nere på fast mark bjuds ni sedan in till ett champangedop där ni får ett glas bubbel i handen. En upplevelse som passar för de allra flesta och ger ett minne för livet.

Flyga luftballong

  • 2495  kr per person
  • Från 12år
  • 4 – 5 timmar, varav ca 1h spenderas flygandes i en luftballong.
  • Luftballongsflygningar över Lidköping görs från maj till september.
Beställ värdebevis här

Flyg luftballong över Lidköping

Att flyga luftballong är en häftig känsla och ett av de säkraste sättet att flyga på. En luftballongsfärd ger en unik utsikt över staden och är en upplevelse sent att glömma. Efter att landning bjuds ni på ett glas bubbel, med eller utan alkohol, för att fira flygningen.

Säkerheten är viktig, därför börjar dagen med en säkerhetsgenomgång som görs av besättningen och piloten. Därefter hjälps ni gemensamt åt att packa upp och göra iordning luftballongen för avfärd.

 Efter runt en timmes flygning börjar piloten leta efter ett passande ställe att landa på. Beroende på vinden och den lämpliga landningsplatsen kan flygningstiden variera något.

Väl på fast mark igen är det dags för champangedopet där ni flygare döps efter platsen ni landat på. Dagen avslutas med att ni får varsitt glas mousserande i handen och ni skålar för ert nyss skapade minne av luftballongsfärden över Lidköping.

Information inför upplevelsen

  • Tänk på att ta med bekväma skor och kläder som passar för en utomhusaktivitet. Landningsplatsen varierar beroende på väder och marken kan vara lerig.
  • Det kan bli varmt om huvudet uppe i korgen, ta med en mössa eller keps som skyddar mot värmen.
  • Gravida och personer med hjärtproblem bör inte flyga luftballong. Personer i rullstol kan tyvärr inte heller följa med på turen.
  • För att få flyga krävs en minimum längd på 140cm.

(Vi länkarna ovan kan värdebevis köpas för en tur med luftballong. I värdebeviset finns information om hur arrangören kontaktas och lediga tider bokas. Vi på Flygaluftballong.se kan inte svara på frågor kring bokningar eller lediga tider)

FAQ

Kan jag delbetala upplevelsen?

Ja det går bra att delbetala, faktura, kort, direktbetalning är andra betalningsalternativ.

Kan jag ge bort upplevelsen i ett presentkort?

Ja det går bra att ge bort upplevelsen att flyga luftballong i Lidköping. Giltighetstiden är 3 år, bytesrätten likaså och du har även öppet köp i 45 dagar. Du kan välja mellan att få presentkortet efter några minuter på mail eller i en fin presentbox, då är leveranstiden mellan 1 – 3 dagar.

Vad händer om vädret inte tillåter en flygning?

Om vädret inte är på er sida får ni självklart möjlighet att boka om upplevelsen till ett annat datum.

Se övriga Frågor och Svar här