januari 25, 2019

Luftballong – Jönköping

Boka luftballongfärd över jönköping

ERBJUDS FÖR TILLFÄLLET INTE I JÖNKÖPING

Under 1800-talet var Jönköping känt som tändstickornas och liberalernas stad. Idag är staden och kommunen kanske snarare känd för sin en mil långa sandstrand, Gränna och Visingsö. Med en luftballongstur kan du utforska allt det här från ovan – utan oljud från motorer eller plåtväggar som skiljer dig från himlen. En utmärkt utflykt att göra med någon du tycker om.

Boka biljett

Luftballong De Lux

luftballong för en

Luftballong De Lux är en upplevelse som garanterat blir svår att glömma. I en korg, tillsammans med en pilot och andra som tar turen, får du ljudlöst sväva fram i himlen över Jönköping. Glöm högljudda motorer, plåtväggar och avgaser som förstör upplevelsen. I en luftballong är det inte fart som är det viktiga – här är det istället fokus på god utsikt och en harmonisk flygtur.

På marken får du först träffa en erfaren pilot, som hälsar dig och andra i gruppen välkomna. Du får sedan bevittna hur en luftballong görs redo för att tas upp i luften – och du kan också få hjälpa piloten med förberedelserna. Flygturen varar i ungefär en timme, där ni når höjder uppemot en kilometer över marken. När du gör tid i kalendern kan du räkna med att hela upplevelsen varar i ca 4 timmar. Priset är 2350 kronor per person.

Köp presentkort som gäller i tre år här

Luftballong för två

Flyga luftballong för två

Du som vill åka med någon du tycker om gör rätt i att boka paketet Luftballong för två. Ta chansen att dela upplevelsen det innebär att utforska Jönköping från luften med en vän, partner, bekant, familjemedlem eller kollega. Priset för det här paketet ligger på 4 495 kronor, och ger dig således en rabatt på 205 kronor, i förhållande till vad Luftballong De Lux kostar (2350 kronor för en person).

Köp presentkort för luftballongfärd för två personer

Tips för dig som ska åka

  • Ta med dig varma kläder.
  • Glöm inte kameran!
  • Ta med dig en keps, mössa eller hatt för att skydda huvudet från värmen som brännaren avger.
  • Start- och landningsplats kan vara lerig, så ta med dig oömma och bekväma kläder.