september 17, 2021

Luftballong Lampa & Inredning till barnrum

Drömmer barnen om att åka luftballong? Eller att få komma ut i rymden? Inred barnrummet med härliga produkter som lockar fram fantasin!

rislampa i form av en luftballong

Luftballong Lampa

En rosa lampa i form av en luftballong som passar utmärkt som taklampa eller ”mysbelysning” i barnrummet. Lampan är gjord av rispapper och har en storlek på ca 40 cm i diameter. Mot den rosa bakgrunden finns motiv av en härlig regnbåge, fluffiga moln och små stjärnor som gör att lampan får ett behagligt sken – samt att den blir en fin dekoration även när den är släckt.

Pris: 249kr

Beställ

luftballong till barnrummet

Super Balloon Luftballong, Blå

Super Balloon är en superfin inredningsdetalj i form av en luftballong, som kan hängas till exempel i taket eller i ett fönster. Ballongen är handgjord och tillverkad i bomull, trä och polyester och är lätt till vikten. Den blårandiga ballongen tillsammans med korgen är enkel att sätta upp och blir ett äventyrligt blickfång i barnrummet.

Den mäter ca 33 x 22 cm men finns även att hitta i andra storlekar och färger. Super Balloons är fina som dom är men också väldigt fina att hänga i grupp, i olika storlekar och/eller färger.

Pris: 249kr

Beställ

 

Sky-Watcher Heritage-76

Älskar barnet rymden? Då passar Sky-Wathcer Heritage-76 perfekt. Det är ett passande teleskop för nybörjare och barn enligt Teleskopguide.se. Detta framförallt för dess användarvänlighet. Barnet kommer snabbt kunna kika ut i rymden och några svåra inställningar behöver aldrig ske. Robust, stadigt och enkelt att flytta mellan olika bord. Ett perfekt nybörjaralternativ.

Pris: ca 1000 :-

Beställ

 

Nattlampa Stjärnhimmel

Förvandla ett vanligt barnrum till en spännande stjärnhimmel! Med denna projektor projiceras en aurora med stjärnor och häftiga ljuseffekter direkt på väggen. Inställningar som skapar olika effekter på stjärnhimlen. Kan även reagera på ljud och musik. Modellen har fått mycket bra betyg med 4,8 av 5 av tidigare kunder.

Pris: ca 500 :-

Beställ

Inreda barnrum med luftballongstema

Luftballonger är fascinerande och bjuder på en äventyrlig och lekfull känsla – dessutom är dom otroligt vackra. Luftballongstema passar utmärkt i barnrummet och man kan fixa den rätta känslan med hjälp av alltifrån lampor och dekorationer till tapeter eller väggmålningar. Nedan följer några tips på inredningsdetaljer som kan hjälpa till att forma temat.

Belysning och dekorationer

En rejäl lampa i form av en luftballong kan räcka långt för den som vill skapa ett äventyrligt luftballongstema i ett barnrum. Väljer man en större modell kan den förslagsvis användas som taklampa mitt i rummet men det kan även vara fint att hänga flera mindre modeller i grupp, till exempel i ett fönster.

Man kan även blanda lampor och hängande dekorationer utan belysning om man vill ha flera luftballonger i grupp. Vill man få upp något på väggarna finns både vägglampor och fina posters med luftballongstema som kan mixas och matchas efter tycke och smak.

Textilier

Textilier gör mycket för helhetskänslan – det mjukar upp och gör att det känns mer ombonat, vilket är både trevligt och viktigt i ett barnrum. Det finns en del mjuka produkter med luftballonger att hitta, till exempel bäddset och mattor.

Däremot är det bara fantasin som sätter gränserna om man i stället väljer att köpa ett fint tyg. Av det kan man, om man är någorlunda händig, sy alltifrån gardiner till kuddar och samtidigt få alla detaljer att gå i samma färger och mönster.

Tips på produkter med luftballongstema

luftballong affish

Vissevasse Poster Dreaming

Fin poster med motiv av en lysande luftballong, prydd med texten ”dream”. Postern har mörka och härliga färger och är tryckt på miljövänligt FSC-certifierat papper. Mått 50 x 70 cm men finns även i storleken 30 x 40 cm.

Pris: 199:-

Beställ

luftballong wallsticker

That´s Mine Wallsticker Hot Air Balloon

Väggklistermärke från märket That´s mine som enkelt kan fästas direkt på väggen. Klistermärket har en storlek på 30 x 40 cm och pryds av en luftballong i mjuka färger. I ballongens korg sitter en kanin med kikare och spanar ut över omgivningarna.

Klistermärket är till verkat av PVC-fritt papper och trycket är målat med vattenfärg.

Pris: 349:-

Beställ

lampa som luftballong alice

Alice & Fox Lampa Ballong

En superfin uppladdningsbar LED-lampa i form av en luftballong som kan hängas på väggen. Dom många små lamporna ger ett dovt sken i rummet och passar perfekt som mysbelysning eller nattlampa.

Lampan är tillverkad i trä och plast, mäter ca 36 x 25 cm och finns i färgerna blå och rosa.

Pris: 499:-

Beställ

atlas luftballong

Atlas Matta Luftballong

En stor, mjuk och härlig matta med motiv av luftballonger, moln och stjärnor. Mattan går i färgerna grått och vitt, är tillverkad av polypropen och juteväv och mäter 200 x 140 cm. Skön att sätta ned små fötter på nedanför sängen eller att sitta och leka på.

Pris: 1199:-

Beställ