Romantisk weekend på hög höjd i Gävle

Nå nya höjder tillsammans med din partner under en romantisk weekend i Gävle.

Starta helgen med att checka in på ett rum med sjöutiskt följt av en luftballongsfärd över Gävle. Avsluta kvällen med en romantisk middag med utsikt över Gavleån. I Gävle finns mycket att göra, ett tips är att utforska området kring Hemlingbyberget där det finns både en höghöjdsbana och fina promenadstråk med vackra vyer.

Bo på Engeltofta med utsikt över vattnet

Det finns många hotell i Gävle – vill man välja ett med det lilla extra är Engeltofta ett utmärkt val. Förutom moderna lägenheter med fönster mot vattnet finns även badstrand, paddelbana, pool och på sommaren en restaurang.

Lägenheterna är fullutrustade och har allt som krävs för en trevlig vistelse med självhushåll. Engeltofta ligger ca 5km från Gävle men desto närmare natur, golfbana och sandstrand. Ett perfekt ställe för romanistisk egen tid på tumanhand.

Bokning: Boka rum på Engeltofta här

 

Flyg luftballong och upptäck Gävle från ovan

Helgens höjdpunkt är en luftballongsfärd över Gävle där ni skapar ett minne för livet. Ni hjälps åt att göra iordning ballongen, hoppar i korgen och efter några minuter svävar ni fritt över marken. Under en timmes färd får ni njuta av den vackra utsikten. Väl nere på marken igen blir det traditionsenligt champangedop och en skål med ett glas bubbel!

Här köper du presentkort på luftballongsfärden i Gävle.

TAK Skybar

Kvällen avslutas på TAK Skybar som är känd för sin panoramavy över Gävle och Gavleån.  Maten kännetecknas av goda råvaror med smaker från världen över. Restaurangen har en romantisk atmosfär som bjuder in till djupa samtal – inte minst om allt ni upplevt tillsammans under dagen.

Boka bord på TAK Skybar här

 

Inlägget postades i Tips. Skapa ett bokmärke för länken.