Var kan man flyga luftballong?

Luftballongsturer finns tillgängliga över hela landet. I menyn, på den här sidan, ser du länen ”Välj stad”. Hovra över den för att se var du kan flyga luftballong nära dig.

Hittar du inte din stad? Klicka på Övriga städer för att se om din stad finns där. Ett annat alternativ är att klicka här för att se en uppdaterad och aktuell lista från vår samarbetspartner Upplevelse.com.

Här kan du flyga – efter landsdel

Götaland

Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Varberg, Lidköping, Falköping, Sjöbo, Färgelanda, Brålanda, Högsäter, Orust

Svealand

Stockholm, Uppsala, Västerås, Borlänge, Enköping

Norrland

Gävle

Här kan du flyga – efter landskap

Skåne

Malmö, Helsingborg, Lund, Sjöbo

Västergötland

Göteborg, Trollhättan, Skövde, Lidköping, Falköping

Bohuslän

Uddevalla, Varberg, Orust, Färgelanda, Brålanda, Högsäter

Uppland

Stockholm, Uppsala, Enköping

Västmanland

Västerås

Dalarna

Borlänge

Gästrikland

Gävle

Så fungerar det

Så här fungerar det att köpa en luftballongstur via Upplevelse.com:

1.     Köpet

Välj först om du vill köpa en ballongfärd för en person, två personer eller en hel korg (tar upp till fem personer). Vid utcheckningen väljer du om värdebeviset ska skickas hem till dig eller som en presentbox till någon annan.

Betalningsalternativ:

  • Kort
  • Faktura
  • Delbetalning
  • Direktbetalning via flera olika banker

2.     Boka turen

Presentkortet är giltigt i tre år och kan användas i städerna som nämns ovan. Du har alltså tre år på dig att boka turen efter köp. För att boka går du in på Upplevelse.com/boka och skriver in den sifferkod som står på värdebeviset. Klicka sedan på ”Boka” och följ instruktionerna som dyker upp.

3.     Går det att ångra sig?

Ja, när du köper värdebeviset gäller tre års bytesrätt och 45 dagars öppet köp. Så länge kortet är giltigt kan du alltså byta det mot en annan upplevelse.  Det öppna köpet innebär att du kan returnera värdebeviset och få pengarna tillbaka.

Frågor och svar

Jag bor längre upp i landet – finns det inga turer här?

Flygaluftballong.se samarbetar med Upplevelse.com. Vi informerar om de turer som de erbjuder. Turer längre upp i landet kan komma i framtiden, men idag samarbetar inte Upplevelse.com med någon arrangör som anordnar turer längre upp i landet.

Jag bor nära flera städer – vilken stad bör jag välja?

Flygaluftballong.se skulle nog rekommendera att välja den stad som du är mest intresserad av att utforska mer. Att upptäcka en stad från ovan är ett fint sätt att turista på.

Kan jag betala på faktura?

Ja, du kan betala på faktura. Det går också att delbetala, direktbetala och betala med kort.